Open Huizen Dag zaterdag 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur.

Bekijk hier de deelnemende objecten
035-6015360
soest@deelen.nl
Deelen Makelaars

Telefoon: 035-6015360

Vorige | Volgende

Amersfoortsestraat 76 Soesterberg

Koopprijs € 210.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

“Centrale ligging op 3 minuten vanaf de A28, afslag Soesterberg”
Langs de provinciale weg (N237) van Amersfoort naar Soesterberg, daar waar nu nog Mondileder is gevestigd wordt vanaf september 2023 gestart met de bouw van 43 duurzame bedrijfsruimtes.

UW BEDRIJF OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG
Centraal gelegen op een unieke locatie op nog geen 3 minuten rijden naar de oprit van de A28, ligt de Startbaan verscholen in het groen. Een unieke ligging in het hart van Nederland met vele uitvalswegen naar bijvoorbeeld Soest, Zeist, Amersfoort en Utrecht. Vanaf de Amersfoorstestraat rijdt u de oprijlaan van Businesspark De Startbaan op. Het nieuw te bouwen project bestaat uit twee gebouwen met totaal 43 bedrijfsruimtes en rondom voldoende parkeergelegenheid voor de toekomstige eigenaren en hun bezoekers.

BREDE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
De bedrijfsruimtes van de Startbaan worden gerealiseerd binnen de uitgangspunten van het bestemmingsplan Soesterberg, vastgesteld dd. 04 juli 2013. Op de locatie mogen zich bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1. Hieronder vallen onder andere timmer -en aannemersbedrijven, installatiebedrijven, grafische bedrijven, reparatiebedrijven van computers, groothandelsbedrijven, volumineuze detailhandel, schoonmaakbedrijven etc. Maar u kunt uw bedrijfsruimte natuurlijk ook gebruiken voor de stalling of renovatie van uw oldtimer, boot of camper.

NAAR EIGEN WENS IN TE RICHTEN
In basis worden de bedrijfsruimtes casco opgeleverd. De begane grondvloer wordt in monolithische beton gestort en glad afgewerkt. Deze vloer is geschikt voor een veranderlijke belasting van maar liefst 1.000 kg/m2 en wordt standaard voorzien van een afvoerpunt voor een toilet. De unit scheidende wanden worden in kalkzand steen blokken opgebouwd waar de betonnen kanaalplaat verdiepingsvloer wordt opgelegd. De verdiepingsvloer met een veranderlijke belasting van 350 kg/m2 wordt met een zandcement dekvloer afgewerkt en is bereikbaar via een wit gegronde dichte houten trap.
De overhead deuren op de begane grond zijn elektrisch bedienbaar en krijgen een raamstrook over de volle breedte. De overhead deuren krijgen een minimale vrije doorgang van circa 4 x 4 meter (breedte x hoogte).

DUURZAME ENERGIE OPWEKKING MOGELIJK
Naast de combinatie van de houten en metselwerk gevels, worden de daken voorzien van kunststof dakbedekking. Alle units krijgen aluminium gevelkozijnen met HR++ glas.

Voor de start van de bouw bieden wij u kopersopties aan zoals vloer verwarmingsleidingen in de begane grond- en/of verdiepingsvloer, zonnepanelen, een auto oplaadpunt etc. om uw bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk op uw energiebehoefte af te stemmen. Het gebruik van een warmtepomp behoort hiermee tot de mogelijkheden.

KOOPSOMMEN
Vanaf € 210.000,-- tot € 250.000,-- vrij op naam, exclusief BTW

INTERESSE?
Heeft u uw oog al laten vallen op één (of meerdere) bedrijfsruimtes of heeft u naar aanleiding van de verstrekte informatie nog vragen, dan kunt via de website www.startbaan.nu het contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen naar ons. Wij helpen u graag en met plezier! Tel: 035-6015360
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Gebouwnaam
De Startbaan
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
betonvloer, mechanische ventilatie, overheaddeuren, te openen ramen, toilet
Ligging
bedrijventerrein
Bereikbaarheid
bank op 1000 m tot 1500 m, bushalte op minder dan 500 m, NS station op 5000 m of meer, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, winkels op 500 m tot 1000 m
Waardering binnen
uitstekend
Waardering buiten
uitstekend
Bouwjaar
2023
In aanbouw
nee

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
60 m²

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
60 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Amersfoortsestraat 76 Soesterberg

naar Amersfoortsestraat 76 Soesterberg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object