Deskundig advies van Deelen Makelaars tijdens het verkopen van uw huis

U wilt uw huis verkopen. Dat betekent dat er een spannende tijd aan zal breken. Het verkopen van uw huis is niet enkel een kwestie van vraag en aanbod. Er zijn vele aspecten mee gemoeid die vragen om deskundig advies van een makelaar die de markt in de omgeving kent. Uiteraard; hoe snel u uw huis verkoopt, is deels afhankelijk van de markt. Toch heeft u zelf ook een flink aandeel in uw verkoopkansen.

Uw huis snel verkopen voor een goede prijs

Het bepalen van de verkoopprijs is een belangrijk punt waar u deskundig advies bij kunt gebruiken. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken. Anderzijds wilt u ook niet te laag in de prijs gaan zitten. Wanneer u jaren met plezier in een huis heeft geleefd, is de verkoop een proces dat u persoonlijk aangaat. Deelen Makelaars begeleidt u bij de verkoop, met de juiste kennis en expertise.

Het is zaak om als verkopende partij de realiteit niet uit het oog te verliezen. Deelen Makelaars helpt u om precies de juiste balans en de juiste koper te vinden. Wanneer de prijs van uw huis is bepaald, volgt een belangrijke volgende stap in het proces van het verkopen van uw huis. Het organiseren van bezichtigingen is een essentieel en vaak bepalend onderdeel in de verkoop van uw huis. Bij Deelen Makelaars nemen wij dit gedeelte van de verkoop helemaal uit handen. Toch zijn er een aantal dingen die u zelf voorafgaand aan de bezichtigingen kunt doen. Wij hebben voor u een lijstje gemaakt met tips om uw woningen te verkopen.

Kennis van zaken en mensen

Deelen Makelaars is al ruim 50 jaar actief in Soest en omgeving. Wij hebben kennis van zaken en mensen. Uw huis in Soest verkopen? Of wilt u uw huis in Baarn verkopen? Wij herkennen direct de potentiële kopers en weten hoe deze enthousiast te maken voor uw huis. Wij regelen de bezichtiging en onderhandelen daarna op professionele wijze met de kandidaat-kopers. Snel en vakkundig. En niet alleen over de prijs, maar óók over de voorwaarden. Kortom: Deelen Makelaars zorgt bij het verkopen van uw huis voor het optimale resultaat.

Heeft u vragen over het verkopen van uw huis? Vrijblijvend adviesgesprek plannen? Neem direct contact op via onderstaand contactformulier of bekijk de andere contactmogelijkheden.