035-6015360
soest@deelen.nl
Deelen Makelaars

Telefoon: 035-6015360

Vorige | Volgende

Dorresteinweg 72-22 Soest

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Goed afgewerkt en compleet opgeleverd bedrijfsunit (2022) van circa 100 m2 verdeeld over 2 verdiepingen gelegen aan de rand van Soest!

De unit is voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur.

* geen auto gerelateerde activiteiten toegestaan.

OMSCHRIJVING
De locatie van het bedrijventerrein ligt aan de rand van het Bedrijventerrein De Grachten en tegenover de woonwijk de Boerenstreek. De bereikbaarheid is zeer goed door de nabij gelegen snelwegen A1 en de A27 als mede door het openbaar vervoer dat binnen handbereik is. De flexibele indelingsmogelijkheden maakt deze bedrijfsunit geschikt voor vele doeleinden.

LOCATIE
Bedrijventerrein Soestdijk is centraal gelegen in Soest en uitstekend bereikbaar. Dankzij de zeer goede, centrale ligging zijn er in de directe nabijheid uitvalswegen naar steden als Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam. Gelegen op bedrijvenpark met soortgelijke belendingen in de directe omgeving en tevens wonen aan de overzijde. De snelwegen A1 en A27 zijn binnen ca. 5 tot 10 minuten bereikbaar. Goede beschikbaarheid van openbaar vervoer, busstation op loopafstand beschikbaar.

OPPERVLAKTE
Deze bedrijfsunit beschikt over een oppervlakte van circa 100 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met een vrije hoogte van 4 meter op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt opgeleverd met vaste trap en overheaddeur.

PARKEREN
De unit heeft één parkeerplaats op het gemeenschappelijke terrein. Daarnaast zijn er nog diverse gemeenschappelijke parkeerplaatsen op het terrein.

AANVAARDING
In overleg.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Gebouwnaam
Park Dorrestein
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
4170 m²
Voorzieningen
overheaddeuren, te openen ramen
Ligging
bedrijventerrein
Bereikbaarheid
bank op 5000 m of meer, bushalte op minder dan 500 m, NS station op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, winkels op minder dan 500 m
Waardering binnen
uitstekend
Waardering buiten
uitstekend
Bouwjaar
2022
In aanbouw
nee

Energie

Klasse
A

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
102 m²
Bedrijfshal units vanaf
51

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
51 m²
Kantoorruimte units vanaf
51

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dorresteinweg 72-22 Soest

naar Dorresteinweg 72-22 Soest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object