035-6015360
soest@deelen.nl
Deelen Makelaars

Telefoon: 035-6015360

Vorige | Volgende

Dorresteinweg 72-27 Soest

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Goed afgewerkt en compleet opgeleverd bedrijfsunit (2022) van circa 118 m2 verdeeld over 3 verdiepingen gelegen aan de rand van Soest! De unit is voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur, modern toilet en is verwarmd. De entresol vloer is 18 m2 groot. De kantoorruimte op de verdieping is voorzien van mooie laminaatvloer, keuken, extra toilet en douche en is echt op niveau afgewerkt.

* geen auto gerelateerde activiteiten toegestaan.

OMSCHRIJVING
De locatie van het bedrijventerrein ligt aan de rand van het Bedrijventerrein De Grachten en tegenover de woonwijk de Boerenstreek. De bereikbaarheid is zeer goed door de nabij gelegen snelwegen A1 en de A27 als mede door het openbaar vervoer dat binnen handbereik is. De flexibele indelingsmogelijkheden maakt deze bedrijfsunit geschikt voor vele doeleinden.

LOCATIE
Bedrijventerrein Soestdijk is centraal gelegen in Soest en uitstekend bereikbaar. Dankzij de zeer goede, centrale ligging zijn er in de directe nabijheid uitvalswegen naar steden als Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam. Gelegen op bedrijvenpark met soortgelijke belendingen in de directe omgeving en tevens wonen aan de overzijde. De snelwegen A1 en A27 zijn binnen ca. 5 tot 10 minuten bereikbaar. Goede beschikbaarheid van openbaar vervoer, busstation op loopafstand beschikbaar.

OPPERVLAKTE
Deze bedrijfsunit beschikt over een oppervlakte van circa 100 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met een vrije hoogte van 4 meter op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt compleet turn-key opgeleverd.

HUURPRIJS
€ 1.250,- excl. btw per maand
+ € 50,- euro servicekosten per maand.

PARKEREN
De unit heeft één parkeerplaats op het gemeenschappelijke terrein. Daarnaast zijn er nog diverse gemeenschappelijke parkeerplaatsen op het terrein.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Gebouwnaam
Park Dorrestein
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
betonvloer, inbouwarmaturen, overheaddeuren, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet, verwarming
Ligging
bedrijventerrein
Bereikbaarheid
bank op 5000 m of meer, bushalte op minder dan 500 m, NS station op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, winkels op minder dan 500 m
Waardering binnen
uitstekend
Waardering buiten
uitstekend
Bouwjaar
2022
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
50
Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
A

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
51 m²

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
51 m²
Kantoorruimte units vanaf
51

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dorresteinweg 72-27 Soest

naar Dorresteinweg 72-27 Soest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object