035-6015360
soest@deelen.nl
Deelen Makelaars

Telefoon: 035-6015360

Nieuw in de verkoop

Overheide 3768EC Soest

verkocht

Neem contact met ons op

035-6015360

soest@deelen.nl

Omschrijving

Waar vind je nog in een bestaande wijk een kleinschalige inbreiding met mooie villa’s? Hier!

Vier half-vrijstaande villa’s in Soest-Zuid

In Soest-Zuid, nabij de Soesterduinen, winkelcentrum, treinstation, gelegen aan de rand van het dorp, worden straks vier prachtige en duurzame half-vrijstaande villa’s gebouwd. De woningen zijn onder architectuur van Building Design ontworpen op mooie groene kavels.

Op de plek waar de vier woningen gebouwd gaan worden stond vroeger de vrijstaande villa ’Overheide’. Nu maakt de villa plaats voor vier luxe duurzame woningen.

Soest
Soest is een dorp met van oorsprong lintbebouwing, gelegen rondom de oude Soester Engh. Vanuit Soest ben je binnen enkele minuten op de A1, A27 en A28. Met het openbaar vervoer zit je in Soest en de locatie van ’Overheide’ goed met veel busverbindingen en drie treinstations. Op de fiets ben je in 15 minuten in het gezellige centrum van Amersfoort.

Voorzieningen in de directe omgeving
De vier woningen worden gebouwd aan de Soesterbergsestraat in Soest-Zuid, op de hoek met de Hildebrandlaan en de PC Hooftlaan. Je loopt in vijf minuten de bossen en de Soesterduinen in, een prachtig natuurgebied met natuurlijke zandverstuivingen. Hier wordt veel gesport: je kan er eindeloos hardlopen, bootcampen, paardrijden en mountainbiken. Aan de Soesterbergsestraat ligt ook op loopafstand het winkelcentrum van Soest-Zuid, met supermarkt, boetiekjes, speciaalzaken en horeca. Hier kan je op zaterdagmiddag lekker een terrasje pakken onder het genot van een drankje in de zon. Het gezondheidscentrum met huisarts, fysiotherapeut en apotheek ligt om de hoek. Er zijn meerdere basisscholen in de directe omgeving en veel keuze voor het voorgezet onderwijs.

Half-vrijstaande villa’s ’Overheide
De plek van de villa’s vraagt om een mooi ontwerp van statige woningen. De architect van Building Design heeft de woningen getekend en hieruit is een prachtig ontwerp ontstaan met stijlvolle accenten. De plattegronden van deze royale woningen kenmerken zich door praktische indelingen en veel lichtinval aan drie zijden.

De woningen hebben een zijentree waardoor een leuke indeling ontstaat met tuingerichte eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken en een royale woonkamer. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers waarvan de master-bedroom met inloopkast, complete badkamer en separaat toilet. Op de grote zolderverdieping kan gekozen worden voor 2 royale slaapkamers met eventueel een tweede badkamer. Echt een ruim gezinshuis met gegarandeerd generaties lang woonplezier!

De aannemer staat ervoor open om individuele woonwensen te bekijken en te bespreken en er is een uitgebreide meerwerklijst om de woningen te fine-tunen naar je eigen wensen.

Duurzaam
De woningen worden gebouwd met een EPC van 0,4 en voldoen zo aan de laatste eisen van duurzaamheid. Kenmerkend is de verwarming middels vloerverwarming, luchtwarmtepomp, optimale isolatie van vloeren, daken, beglazing en dak. Het lucht-water-warmtepompconcept verzorgt op een efficiƫnte en duurzame manier de verwarming en levert warm tapwater voor bijvoorbeeld douchen en koken. Het systeem kan optioneel voor vloerkoeling zorgen. Naast de verhoging van het wooncomfort zorgt dit warmtesysteem voor een lage energierekening. Het platte dakdeel wordt voorzien van zonnepanelen wat eventueel nog uitgebreid kan worden in overleg met de aannemer. Nul op de Meter behoort tot de mogelijkheden.

Kijk bij de bouwnummers welke woningen nog beschikbaar zijn.

Kenmerken

Aantal kavels
4
Woonopp
197 - 204m²
Perceelopp
464 - 593m²
Inhoud
729 - 761m³

Foto's