035-6015360
soest@deelen.nl
Deelen Makelaars

Telefoon: 035-6015360

Project in voorbereiding

Suysenbosch 3766LV Soest

verkocht

Neem contact met ons op

035-6015360

soest@deelen.nl

Omschrijving

VERKOOPDOCUMENTATIE BESCHIKBAAR

Luxe wonen naar eigen wens
Wilt u duurzaam wonen op een charmante locatie, centraal gelegen in Nederland? Omringd door wonderschone natuurgebieden en in de buurt van het centrum van Soest? Dan is SuysenBosch uw nieuwe thuis. Het 1e Heezerlaantje wordt verrijkt met één vrijstaande en vier twee onder één kap villa’s.


Uniek: aan tafel met de architect
Deze villa’s worden ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces van mede opdrachtgeverschap; een combinatie tussen zelfbouw en projectbouw. Architect Jan Bloemendal heeft de fraaie villa’s ontworpen met inspiratieplattegronden als basis.
U gaat aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor uw toekomstige thuis te bespreken. De architect vertaalt dit naar een ontwerp voor uw perfecte thuis wat bij uw persoonlijke leefstijl past. U wil tenslotte zelf bepalen hoe u gaat wonen!

Ligging
In het zuiden van het culturele Soest, aan de rand van de bossen en op loopafstand van natuurgebied de Soester Duinen, wordt SuysenBosch gerealiseerd. Een van de laatste nieuwbouwlocaties binnen de zogenaamde rode contouren in Soest.
Met de ligging aan het 1e Heezerlaantje geniet u van een heerlijk groene en rustgevende woonomgeving. Omringd door bossen en de duinen is het de ideale plek om te wandelen, sporten, fietsen of om ontspannend van de natuur te genieten. Een kwartiertje wandelen en u bereikt het prachtige duingebied Lange Duinen dat zich uitstrekt tot de Korte Duinen, samen vormen ze de Soester Duinen. Het uitgebreide duingebied wordt afgewisseld met heide, bossen en lange groene lanen. In Soest raakt u nooit uitgekeken.

De villa’s
Het project betreft vier twee onder een kap villa’s met een woonoppervlakte vanaf 188 m2. De ruime kavels variëren van circa 400 m2 tot circa 900 m2 en met de gunstige tuinligging op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven in ieder seizoen. Alle villa’s hebben standaard een garage en de vrijstaande villa is ontworpen met een rieten kap. De villa’s zijn uiteraard gasloos en worden voorzien van onder andere een lucht warmtepomp, zonnecollector met boiler én zonnepanelen. De warmtepomp zorgt in de winter voor een behaaglijk thuis door middel van vloerverwarming.

INTERESSE?
Neem contact op met de makelaar!


Aan de getoonde tekst en sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Aantal kavels
5
Woonopp
188 - 197m²
Perceelopp
397 - 872m²
Inhoud
520 - 550m³