Een goede start in Soest

U staat aan het begin van uw carrière. Tijd voor uw eerste woning; een starterswoning. Soest trekt veel starters aan die het prettig vinden om de rust van het dorp te combineren met de centrale ligging, niet ver van de grote steden.

In Soest zijn verschillende starterswoningen beschikbaar. Een starterswoning kan worden gekocht met een starterslening. Daarvoor gelden andere regels dan bij andere woningen. Deze regels verschillen per gemeente. Om alles te leren over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Deelen Makelaars. Wij kunnen u een objectief advies geven met betrekking tot het kopen van uw eerste woning.

Uw starterswoning en specifieke eisen

Onder starterswoningen worden ook ook de kleinere eengezinswoningen gecategoriseerd. Zoals bij het aanschaffen van een nieuwe auto of telefoon; ook bij het aanschaffen van uw woning moeten uw wensen op een rijtje staan. Het is goed om vooraf vast te stellen wat u graag wilt, maar ook absoluut niet wilt. Hecht u veel waarde aan ruimte en stilte? Liever een tuin dan een balkon? Zoek dan wat meer buiten het centrum. Liever de voorzieningen om de hoek? Dan zal de prijs wat hoger oplopen. Houd zaken als deze helder voor ogen, maar sta open voor compromissen.

Een eerste woning

Om uw wensen zo helder mogelijk te formuleren, moet u ook weten wat de mogelijkheden zijn op de markt als het gaat om starterswoningen in Soest. Uw wensen moeten wel realistisch zijn. Als starter is alles nieuw en indrukwekkend. Deelen Makelaars begeleid u graag in het vinden van een eerste woning. Zaken als energielabels, hypotheekaftrek en aflossend vermogen kunnen intimiderend zijn.

Neem voor meer informatie over een starterswoning in Soest? Neem vrijblijvend contact op met Deelen Makelaars; al ruim 45 jaar uw expert in de omgeving van Soest.

Zoekopdracht geven