U kent het misschien wel. U bent op zoek naar een volgende woning, maar u weet eigenlijk niet waar u nou allemaal op moet letten. Bij het kopen van een huis zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Daarom hebben wij voor u de belangrijkste tips op een rijtje gezet!

Tip 1: Koop een huis die past binnen je financiŽle mogelijkheden

Weet wat de financiŽle mogelijkheden zijn voordat u aan de zoektocht naar een woning begint. Wanneer u vooraf weet hoeveel u kunt lenen, kunt u gericht kijken naar de ideale woning binnen jouw budget. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf en onnodig zware hypotheeklasten.

Tip 2: Bekijk altijd meerdere woningen

Door meerdere woningen te bekijken krijgt u een beter idee naar uw woonwensen. Ook gaat u beter het gevoel herkennen wat u krijgt bij een woning. Bekijk ook eens een woning die wellicht niet de eerste keuze zou zijn. Het is altijd goed om diverse woningtypes in uw prijsklasse te bekijken. Zo kunt u de woningen goed met elkaar vergelijken en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Tip 3: Plaats een zoekopdracht

Plaats een zoekopdracht aan de hand van uw woonwensen op onze website en op funda. Zo krijgt u het nieuwe of gewijzigde aanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet dagelijks via de e-mail toegestuurd.

Tip 4: Onderzoek de mogelijkheden van het huis en de omgeving

Let op de mogelijkheden die de woning biedt. Houd hierbij niet alleen rekening met uw huidige situatie maar ook met mogelijke toekomstplannen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het realiseren van een op- of uitbouw. Het verkennen van de buurt is ook erg belangrijk. Rijd ís avonds eens langs uw droomwoning om te kijken hoe het met de parkeergelegenheid staat en eventuele overlast van hangjeugd of een doorgaande weg.

Tip 5: Schakel Deelen Makelaars als aankoopmakelaar in

In de huidige krappe markt is het verstandig om u te laten begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning. Met onze kennis van de markt, de omgeving en de expertise kunnen we u in het gehele proces begeleiden en ontlasten.

Nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide dienstverlening en service? Vul dan uw mailadres, postcode en huisnummer via het contactformulier.

Wilt u eerst meer weten? Stel uw vraag via WhatsApp op +316 44739491 of neem contact met ons op 035-6015360. Mailen kan uiteraard ook naar soest@deelen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.